ualin.com
Додати статтю | Реєстрація


Інтернет
Автомобілі та мотоцикли
Бізнес
Будівництво, ремонт
Дім та родина
Діти
Захоплення, хобі
Комп'ютери та ПЗ
Красота, імідж, косметика
Медицина та здоров'я
Мода, стиль
Приготування їжи
Психологія та тренінги
Реклама та PR
Релігія, непізнане, окультизм
Реферати, курсові, лабораторні, методички
Собаки, кішки, рибки, птахи
Суспільство та політика
Товари та послуги
Туризм, подорожі
    Імміграція
    Види туризму
    Готелі
    Дайвінг
    Дозвілля
    Китай
    Країни й міста
    Подорожі
    Працевлаштування за кордоном
    Різне про туризм
    Рекомендації подорожуючим
Фітнес, схуднення, дієти
Чоловік та жінка
Зміцнюємо відносини з дитиною.Тиждень 3  
Световое оформление загородного дома  
Платежі по кредитах тепер доступні онлайн  
Шкідливості на кухні - і способи від них позбутися  
День визволення Хорольщини від німецького-фашистських загарбників в рік нового українського протистояння  
Традесканція  
Що подарувати коханому на Новий рік  
Десертне вино  
Діти вибирають ошпарені городини  
Поради на вибір кольору зачіски  
Безкоштовне розміщення статей: психологія, тренінги, авто, красота, мода, родина - ualin.com
Меморандум   салон   краси   запрос   веб-сайт   ДВС-синдром   active   міжрегіональне   Геморрагические   Гібіскус   Іспанія   плащі   дітей   льон   Сказ   маша  
Зберегти сторінку Зробити стартовою Відправити другу
 укр
 рус
Друге громадянство - другий паспорт
Друге громадянство - другий паспорт
У наш час багато хто замислюються про можливість одержання другого громадянства - другого паспорта. Особливо, якщо мова йде про одержання громадянства однієї з європейських країн. Дійсно, у наш нестабільний час наявність другого громадянства - другого паспорта відкриває масу перспектив і для себе особисто, і для членів родини, і, звичайно, для розвитку власного бізнесу й кар'єри. Із часом одержати друге громадянство однієї з європейських країн стає все важче.



   Тому варто подбати про цей зараз. Наявність другого паспорта дає людям свободу вибору: у якій країні жити, вчитися, працювати, розвиватися, незважаючи на візові й інші обмеження. Не варто забувати й про те, що громадяни Євросоюзу можуть безперешкодно жити, працювати, вчитися й подорожувати в кожній з 27 країн ЄС. Очевидно, що з одержанням другого громадянства з'являються більш широкі перспективи для реалізації своїх цілей і прагнень.
   Варто нагадати про те, що, згідно з російським законодавством, громадяни РФ мають право бути одночасно й громадянами іншої країни. Другий паспорт - друге громадянство зараз не рідкість. На даний момент це скоріше необхідність для людей, які прагнуть бути впевнені в завтрашньому дні, думають про свою безпеку й опікуються про майбутнє родини.
   Якщо говорити про одержання громадянства однієї з європейських країн, то найбільше легко зараз це зробити в Естонії.
   Клопотати про одержання громадянства Естонії може особа, що досяглася 15-річного віку:
   що має посвідку на проживання на довгий час або постійне право на проживання або постійну посвідку на проживання
   що прожила до подачі клопотання в Естонії на підставі посвідки на проживання або права на проживання не менш 8 років, з яких останні 5 років постійно;
   що здало іспит на володіння естонською мовою ( екзамен з естонської мови не потрібно здавати, якщо основна, середня або вища освіта отримані естонською мовою);
   що здало іспит на знання основного закону (конституції);
   що має постійний легальний дохід;
   що має зареєстроване місце проживання в Естонії;
   лояльне до Естонської держави.
   
   Документи які необхідні для клопотання:
   
   заява;
   документ, що засвідчує особу і громадянство;
   автобіографія (дані про службову або трудову діяльності, час і обставини поселення в Естонії особ, що прибули з ним, родиний стан і його зміни за час проживання в Естонії, усі колишні місця проживання в Естонії, дані про близьких родичці, а також зв'язки з військовими й розвідувальними організаціями й з організаціями безпеки іноземних держав;
   документ, що засвідчує освіту і службову або трудову діяльність;
   довідка про постійний легальний дохід;
   свідчення про володіння естонською мовою або документ, що засвідчує одержання основноі, середньої або вищої освіти естонською мовою;
   свідчення про знання основного закону (конституції) і закону про громадянство Естонської Республіки;
   кольорова фотографія 40х50 мм;
   документ, що засвідчує оплату державного мита.
   

Автор: ualin | Відгуки: 0 | Перегляди: 4702 | 09/01/2011 Туризм, подорожі - Імміграція

Ссылка на статью:


Комментарий

Оставить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Введите текст, изображенный на картинке:
 
 укр  |  рус