ualin.com
Додати статтю | Реєстрація


Інтернет
Автомобілі та мотоцикли
Бізнес
Будівництво, ремонт
Дім та родина
Діти
Захоплення, хобі
Комп'ютери та ПЗ
Красота, імідж, косметика
Медицина та здоров'я
Мода, стиль
Приготування їжи
Психологія та тренінги
Реклама та PR
Релігія, непізнане, окультизм
Реферати, курсові, лабораторні, методички
Собаки, кішки, рибки, птахи
Суспільство та політика
Товари та послуги
Туризм, подорожі
    Імміграція
    Види туризму
    Готелі
    Дайвінг
    Дозвілля
    Китай
    Країни й міста
    Подорожі
    Працевлаштування за кордоном
    Різне про туризм
    Рекомендації подорожуючим
Фітнес, схуднення, дієти
Чоловік та жінка
Догляд за шкірою й вагітність  
БРЮШНОЙ ТИФ  
Косметика й вагітність. Як не нашкодити  
Продукты для похудания из США - гарант высокого качества и красивой фигуры  
Методи лікування рака ротової порожнини  
Питна дієта  
Як технології майбутнього вплинуть на бізнес  
Декабристи - різдв’яні кактуси  
Бридинг або розведення тхорів.  
Классификация и тушение пожаров  
Безкоштовне розміщення статей: психологія, тренінги, авто, красота, мода, родина - ualin.com
Страхование   задымления   віці   який   масаж   ЧАВУН   повышении   реакліматизація   еволюція   газовое   киоск   білизна   принципи   Хорс   оптимізація  
Зберегти сторінку Зробити стартовою Відправити другу
 укр
 рус
Консульство Великобритании
Консульство Великобритании
Все документы подтверждающие платежеспособность (документы на недвижимость, имущество, счета в банках, кредитные карточки и т.п.). Все документы должны быть в копиях и желательно иметь при себе оригинал.



   
   
   1. «Обязательный пакет»
   2. 4 фотографии 3,5 х 4,5 на светлом фоне (80 % лица);
   3. Копия свидетельства о браке, разводе или смерти супруга (супруги)
   4. Справка с места работы. Рекомендуемый доход в справке с работы от 2000 грн.
   5. Все документы подтверждающие платежеспособность (документы на недвижимость, имущество, счета в банках, кредитные карточки и т.п.). Все документы должны быть в копиях и желательно иметь при себе оригинал.
   6. Внимание! Все документы должны быть переведены на английский язык.
   Британський візовий центр
   вул. Ірининська 5/24, Київ 01034
   (поблизу станції метро “Майдан Незалежності”).
   
   Додаткову інформацію зокрема про часи роботи і карту розташування Британського візового центру можна знайти на сайті
   
   www.ukvac-ua.com
   
   Кожен заявник має з’явитися для подачі документів у візовий центр особисто. Це стосується і тих, хто раніше міг подавати документи через представника.
   
   Зауважте, будь ласка, що заявники на отримання візи повинні здавати відбитки пальців.
   
   
   На візу якого терміну дії я можу подавати заяву?
   
   Ви можете тепер подавати заяви на візи терміном дії 6 місяців, 1, 2, 5, або 10 років. Термін дії означає період, протягом якого ви можете використовувати візу. Незалежно від терміну дії візи у якості відвідувача найдовше ви можете перебувати у країні під час однієї подорожі 6 місяців. Як завжди, заява на візу буде оцінюватися відповідно до іміграційних правил Великобританії. Якщо ваша заява відповідаєте вимогам, ви отримуєте візу, якщо ні – вам буде відмовлено. Оплата за послуги не повертається.
   
   Хто може подавати заяву на візу терміном дії 6 місяців?
   
   Будь-хто. Але якщо ви подорожуєте до Великобританії вперше, тоді 6-місячна віза буде найбільш можливою. Будь-ласка, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, навіть якщо ви оплачуєте більшу суму за довгострокову візу, ви можете отримати візу терміном дії 6 місяців. Різниця вартості не буде повернута.
   
   Хто може подавати заяву на довгострокову візу?
   
   Будь-хто. Але потрібно пам’ятати, що вони коштують дорожче, та призначені для людей, що подорожували до Великобританії раніше. Різний термін дії дає вам можливість надати перевагу 1, 2, 5 чи 10 річній візі. Візовий Офіцер візьме до уваги ваше побажання, але винесе своє рішення стосовно терміну дії вашої візи.
   
   5-ти та 10-тирічні візи звичайно надаються тим заявникам, хто раніше подорожував та не порушував умов використання 1 і 2 річної візи.
   Для того, щоб отримати довгострокову візу вам потрібно буде продемонструвати, що ваші обставини залишаться незмінними на повний термін дії візи, а також, що під час ваших візитів ви можете дозволити собі перебувати у Великобританії не працюючи. Найважливішим є те, що службовець з питань віз повинен переконатися, що ви будете здійснювати короткі подорожі до Великобританії та залишати країну після кожного візиту.
   
   Що якщо я отримав/ла візу на термін коротший, ніж заявлений?
   
   Ви не можете оскаржувати це рішення. Ви можете подати нову заяву, коли використаєте візу. Зверніть увагу на те, що ми не повертаємо оплату за послуги
   
   
   Що потрібно для подачі заяви на візу?
   • Закордонний паспорт, що дійсний як мінімум 6 місяців та хоча б з однією вільною сторінкою.
   • Повністю заповнена візова анкета он-лайн.
   • Дуже важливо вказати контактні деталі у анкеті. Якщо у вас є електронна адреса, переконайтесь, що ви її зазначили.
   • Кольорова фотографія, зроблена не давніше, ніж 6 місяців тому, розміром 45мм x 35мм на світлому фоні. Не прикріплюйте фотографію до анкети.
   • Відповідна сума грошей у гривнях готівкою для сплати за послуги.
   
   Які документи мені потрібні?
   • Ви повинні подавати всі додаткові документи разом із вашою анкетою. Ми проводимо співбесіду не з усіма, хто подає заяву на візу. Службовець з візових питань може прийняти рішення на основі лише вашої анкети та інших поданих з нею документів. Вам може бути відмовлено одразу ж, якщо поданої документації недостатньо.
   • Всі документи разом з анкетою повинен подавати заявник. Всі додаткові документи повинні надсилатися заявникові, а не в Візовий відділ.
   • Документи повинні стосуватися вас, та вашого спонсора, якщо він/вона оплачує витрати, пов'язані з вашою поїздкою або їх частину.
   • У кожного різні обставини. Щоб допомогти Службовцю з візових питань прийняти відповідне рішення ви повинні надавати якомога більше документів, які відображають ваші особисті обставини. Якщо хтось оплачує вашу поїздку або спонсорує її якимось іншим чином, доцільно подати документи, що стосуються фінансового становища цієї людини також.
   • Ми склали список рекомендованих документів, які Ви можете подавати разом із заявою на певний тип візи (наприклад, з метою візиту, на навчання, лікування, постійне проживання, тощо). Зазначаємо, що надання документів, зазначених у списку, не гарантує отримання візи, але допомагає службовцю з візових питань прийняти рішення.
   Крок 1 – Заповніть візову анкету
   
   Сайт visas4UK не буде працювати протягом 24 годин з 16 години за Грінвічем у середу 7 листопада.
   
   Заповніть візову анкету он-лайн за адресою www.visa4uk.fco.gov.uk англійською мовою. Кожний заявник повинен заповнити окрему анкету. Після цього ви отримаєте довідковий номер на зразок GWF000000000.
   
   Роздрукуйте заповнену анкету та поставте свій підпис.
   
   Додайте до анкети одну фотокартку паспортного зразку. Вона повинна бути розміром 35 х 45 мм. на світлому фоні, роздрукована на звичайному фотопапері, анфас без сонцезахисних окулярів та головних уборів, виключенням є носіння убору з релігійних чи етнічних переконань. Зверніть увагу на те, що ми можемо не прийняти фотокартки, що не відповідають цим вимогам.
   
   Після того як Ви заповните анкету, на Вашу адресу електронної пошти надійде список додаткових документів, які необхідно подати разом з анкетою.
   
   
   
   Крок 2 – Призначте дату подачі документів
   
   Виберіть дату подачі документів за адресою www.visaappointments.fco.gov.uk. Ви можете призначити дату та час, коли вам зручно подати документи до Посольства Великої Британії у Києві. Дата та час мають бути призначені для кожної окремої особи. Єдиним виключенням є родина, тобто: чоловік та/чи дружина та/чи дитина (діти), коли призначається тільки один час подачі документів. Після цього ви отримаєте довідковий номер на зразок VAR000000000.
   
   Ви повинні вибрати тип співбесіди Settlement application, якщо ви подаєте документи на візу у якості:
   
   • нарeченого / нарeченої
   • майбутнього цивільного партнера
   • чоловіка / дружини
   • цивільного партнера
   • одностатевого цивільного партнера
   • матеріально залежної дитини або матеріально залежного родича
   • члена сім’ї громадянина країни, що входить до Європейської Економічної Зони, з метою приєднання до подружжя чи близького родича на постійній основі
   
   В інших випадках, наприклад: тимчасовий візит, бізнес візит, працевлаштування, а також відвідування члена сім’ї, який є громадянином країни, що входить до Європейської Економічної Зони, Ви повинні вибрати тип співбесіди Non-settlementapplication.
   
   Ви можете призначити лише одну зустріч та спершу повинні заповнити та роздрукувати он-лайн анкету на візу. Кожен заявник має з’явитися для подачі документів у візовий центр особисто. Це стосується і тих, хто раніше міг подавати документи через представника.
   
   Дипломати та співробітники посольств, які хочуть подати заяву на отримання британської візи, мають зв’язатися з візовим відділом посольства Великої Британії в Україні електронною поштою. В електронному повідомленні слід вказати повне ім’я та національність заявника.
   
   Крок 3 – Подайте документи
   
   Прийдіть до Британського візового центру в Києві у призначений Вами день та час (крок 2). Будь-ласка, переконайтесь, що ви прибули на зустріч не раніше, ніж за 15 хвилин до призначеного часу.
   
   Британський візовий центр
   вул. Ірининська 5/24, Київ 01034 (поблизу станції метро “Майдан Незалежності”).
   Документи, що подаються з анкетою на отримання візи
   ПРИМІТКА: Особа, що подає заяву на отримання візи, несе повну відповідальність за надання всіх необхідних документів. Тим, хто подає заяви, де не вистачає необхідних документів, може бути відмовлено у візі.
   
   З 1-го липня 2007 року вся додаткова документація до анкети повнна подаватись англійською або містити переклад на англійську. Це може бути повний переклад документу або коротке викладення змісту.
   
   Анкети, які не містять перекладу документів, можуть бути не прийняті до розгляду.
   
   
   Не-туристичні візи (відвідування друзів, родини, ділові подорожі)
    1. Запрошення з поясненням того, як Ви пов‘язані зі спонсором (наприклад: дядько по материнській лінії, діловий партнер, друг і т.п.), чітко сформульованої мети та тривалості Вашої подорожі. У листі також повинно бути вказано повну адресу Вашого поручителя у Великій Британії та номер його телефону.
   
   2. Підтвердження Вашого додаткового доходу (якщо Ви його маєте). Підтвердження доходу Вашої дружини/чоловіка (якщо Ви одружені) і Ваших заощаджень (якщо Ви їх маєте). Усі довідки з банку повинні чітко вказувати суму заощаджень на теперішній час.
   
   3. Підтвердження достатку і доходу Вашого поручителя у Великій Британії (наприклад: квитанції про зарплату, банківські довідки про стан його рахунку). Ми не цікавимося фінансовим станом Вашого спонсора, а лише прагнемо переконатися, що він спроможний сплатити певну частину витрат, пов`язаних з Вашим візитом.
   
   4. Лист від Вашого працедавця, або безпосереднього керівника, де чітко зазначено його/її ім`я, посаду, робочу адресу та номер телефону. У листі має бути вказано строк Вашої роботи в установі, заробітну плату, посаду, мету подорожі, тривалість Вашої щорічної відпустки та передбачувану дату виходу на роботу. Необхідно вказати, чи фінансує Вашу подорож організація, в якій Ви працюєте, і якщо так, яку суму вона на це виділяє.
   
   5. Підтвердження обігу та прибутковості Вашої компанії, що дозволяє Вам здійснити дану подорож. Реєстраційні документи української компанії та підтвердження наявності ділових контактів з компанією у Великій Британії.
   
   6. Усі документи, що стосуються питань, вказаних у листі, виданому Вам під час попередньої відмови (відмов) у видачі візи.
   
   7. Підтвердження бронювання готелю, оплати або передплати поїздки.
   
   8. Підтвердження попередніх контактів зі спонсором у вигляді електронних повідомлень, листів, фотографій, телефонних рахунків та копія паспорта спонсора з підтвердженням подорожей до України (якщо такі були).
   
   ПРИМІТКА: Відповідальний співробітник Візового відділу може запропонувати Вам надати будь-які інші документи, не зазначені вище.
   
   
    Візові збори – вартість у гривнях
   Ці збори діють для усіх заяв на отримання візи починаючи з 23 липня 2007 року.
   
   Оплата за за розгляд Вашої справи приймається лише в гривнях готівкою та не повертається у випадку відмови у видачі візи.
   
   
   Категорія Вартість у гривнях
   Візит до Країн Співдружності 465
   Візит до Британських Залежних Територій 465
   Прямій повітряний транзит (DAT) 465
   Транзитний пасажир 465
   Приєднання до судна чи літака 465
   Візит, термін дії візи до 6 місяців 665
   Візит, термін дії 1 рік або довше 2100
   Студентська віза 1040
   Віза студента-відвідувача 665
   Дозвіл на роботу або працевлаштування,
   що не потребує дозволу 2100
   Свідоцтво на право проживання 2100
   Виїзд на постійне місце проживання, одруження 5250
   
   • З залежних осіб стягується та сама сума, що й з основного апліканта. Усі залежні особи, які подорожують повинні сплатити вартість візових послуг незалежно від того, чи включені вони до паспорту основного апліканта.
   • Оплата за розгляд Вашої справи приймається лише в гривнях готівкою та не повертається у випадку відмови у видачі візи.
   • Вартість візових послуг періодично переглядатиметься.
   • Теперішній курс обміну складає 10.5 гривень за британський фунт.
   
   
   

Автор: ualin | Відгуки: 0 | Перегляди: 5635 | 19/03/2011 Туризм, подорожі - Рекомендації подорожуючим

Ссылка на статью:


Комментарий
    kamagra 100mg tablets usa 247 pills02:40 29-03-2018    
kamagra 100mg tablets side effects <a href="http://kamagradxt.com/">kamagra 100mg oral jelly india</a> kamagra forum srpski <a href="http://kamagradxt.com/">kamagra 100 mg</a> kamagra oral jelly http://kamagradxt.com/ kamagra oral jelly 1
    Feliperap09:05 22-09-2017    
northwest pharmacy canada <a href="http://canadianpharmacyrxbsl.com/">canadian pharmacy</a> cheap prescription drugs online <a href=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?azithromycin-side-effects>azithromycin side effects</a> prescription drugs pri
    Feliperap00:48 22-09-2017    
best canadian mail order pharmacies <a href="http://canadianpharmacyrxbsl.com/">canadian pharmacy</a> buying drugs canada <a href=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?prednisone-side-effects>prednisone side effects</a> online pharmacy without pres
    Feliperap16:58 21-09-2017    
pharmacy online <a href="http://canadianpharmacyrxbsl.com/">canadian online pharmacies</a> canadian prescription <a href=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?erectile-dysfunction-pills>erectile dysfunction pills</a> best online international pharm
    Feliperap10:51 21-09-2017    
online pharmacy without prescription <a href="http://canadianpharmacyrxbsl.com/">canadian pharmacies shipping to usa</a> canada online pharmacies <a href=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?online-canadian-pharmacy>online canadian pharmacy</a> ca
    GeraldSob15:57 20-09-2017    
candrugstore com <a href="http://canadianpharmacyrxbsl.com/">canadian pharmacy</a> best canadian online pharmacy <a href=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?discount-cialis>discount cialis</a> canadian online pharmacies <a href="http://canadia
    RalphfAm00:23 06-09-2017    
cialis generika erfahrung ihrem <a href="http://cialisxrm.com/">cialis generic</a> what are the differences between viagra cialis and levitra <a href=http://cialisxrm.com/>cialis without a doctor prescription</a>
    CaseyGot03:52 01-02-2017    
wh0cd606233 <a href=http://cialis5mg.pro/>cialis</a> <a href=http://buylasix5.top/>lasix</a> <a href=http://ampicillin500mg.site/>ampicillin 500mg</a> <a href=http://buyamitriptyline-8.top/>amitriptylin online</a> <a href=http://advairdiskus.club/>advair


Страница: 1

Оставить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Введите текст, изображенный на картинке:
 
 укр  |  рус